[Podcast DPG Grow] Brandkast! 10: Dorkas Koenen over marketing in de boardroom

[Podcast DPG Grow] Brandkast! 10: Dorkas Koenen over marketing in de boardroom

In deze uitzending van Brandkast! spreekt Grow Expert Roger Verdurmen met Dorkas Koenen, Chief Marketing Officer bij Rabobank.

Het voelt een beetje als een gouden medaille winnen op je laatste Olympische Spelen. Zo omschreef Dorkas Koenen het gevoel dat hij had toen hij vorig jaar CMO of the Year werd. Koenen ijvert al jaren voor een meer serieuze benadering van het marketingvak.

Hij ziet de marketeer als de regisseur van alle interactie tussen klant en merk, waarbij een van de belangrijkste en meest vernieuwende vragen is: hoe ben je als marketingafdeling accountable? Als je verantwoording kunt afleggen over de kosten die je maakt, en dus over de impact die je hebt, kun je ook op boardroom niveau meepraten. En dat is waar Koenen naar streeft. Hij wordt niet voor niets de emancipator van het marketingvak genoemd.

Over Brandkast!

Brandkast! is een podcast waarin Roger Verdurmen op zoek gaat naar waardevolle inzichten en juweeltjes van verhalen op het gebied van branding en storytelling. Een plek waar de merkgeheimen van alle gasten worden bewaard.

Wil je nog meer kennis opdoen over digitale media en marketing? Kijk dan op dpggrow.nl.

www.dpggrow.nl

www.dpgmedia.nl

 

 

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.