[Marketing Report Radio] Mark de Witte (Koninklijke De Kuyper) over Koningsdag 2020

[Marketing Report Radio] Mark de Witte (Koninklijke De Kuyper) over Koningsdag 2020

Op 22 april 2020 stond Marketing Report Radio in het teken van Koningsdag 2020 en de coronamaatregelen. Te gast was onder anderen Mark de Witte, CEO van Koninklijke De Kuyper.

Het bedrijf is partner van De Nationale Toost, een initiatief van Peter Wybenga. De Toost vindt plaats op Koningsdag maandag 27 april en kent tal van mediapartners. Koninklijke De Kuyper was meteen enthousiast over het idee om in heel Nederland te toosten.

Mark de Witte: “We zijn een bedrijf dat 325 jaar bestaat. We hebben de festiviteiten in juni afgeblazen maar zijn wel de producent van de enige echte oranjebitter. Dus toen het idee naar ons toe kwam, hoefden we er geen seconde over na te denken om mee te doen. We vinden het belangrijk voor iedereen om af en toe een positief moment te hebben. We dragen daar graag aan bij! Ons oranjebitter past bij Koningsdag en we denken dat iedereen er ondanks alle narigheid behoefte aan heeft even stil te staan bij iets positiefs en bij het oranjegevoel.”

 Luister de podcast hier: 

Meer podcasts over marketing vind je hier: marketingreport.nl/podcast

Marketing Report is iedere derde dinsdag van de maand te horen op New Business Radio van 18:30 tot 20:00 uur.

www.dekuyper.com


Luister de volledige uitzending van Marketing Report Radio van 21 april 2020 hier terug

Marketing Report Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Mediabureau ZIGT en wordt gesponsord door Logitech for Business


www.logitech.com

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.