Marketing Report
Popal rugsponsor van SC Cambuur nieuws

Popal rugsponsor van SC Cambuur

Het Nederlandse fietsenmerk Popal is de rugsponsor van Eredivisieclub SC Cambuur. Popal, dat zich voor minstens één seizoen aan de Friese Eredivisieclub heeft verbonden, onderstreept hiermee de snelle groei die het merk en moederbedrijf Popal Mobility Group (PMG) de afgelopen periode hebben doorgemaakt.

Aryan Popal, co-founder van Popal: "Wij zijn al bijna een kwart eeuw actief op de tweewielermarkt. Onze Popal Mobility Group is inmiddels uitgegroeid tot een mobiliteitsbedrijf met een brede portefeuille, maar uiteindelijk draait het natuurlijk vooral om fietsen. Popal is het merk waar het allemaal mee begonnen is, en we zijn dan ook ontzettend blij dat die naam nu op de shirts van Cambuur prijkt."

Ard de Graaf, algemeen directeur van SC Cambuur: "Wij zijn verheugd met Popal Fietsen als rugsponsor voor al onze teams. In de gesprekken was het gevoel meteen goed. Daarbij sluiten de waarden van Popal als familiebedrijf goed aan bij waar wij als SC Cambuur voor staan. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking."

Aryan Popal: "Ons bedrijf groeit snel en we zijn op zoek naar manieren om de zichtbaarheid van de verschillende merken in onze groep te vergroten. Een club als Cambuur waar waarden als eigenzinnigheid en strijdlust hoog in het vaandel staan is daarom een geweldige partner voor ons."

www.popal.nl

www.pmobility.com

www.cambuur.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief