Marketing Report
ProRail kiest Dept

ProRail kiest Dept

Prorail heeft Dept gekozen voor haar online uitingen. De spoorinfrastructuurbeheerder is gevraagd haar digitale uitingen te optimaliseren.

De eerste stap is dat Dept de corporate website en een CMS-migratie met gebruik van Episerver kan realiseren voor ProRail. Binnen het meerjarige contract is het de bedoeling dat de website verder doorontwikkeld wordt en meerdere themasites onder handen genomen worden.

Ines Plasmans-Levert, directeur Communicatie en Externe Betrekkingen van ProRail: "We zijn heel blij dat deze innovatieve partij die creativiteit, technologie en data combineert, de Europese aanbesteding heeft gewonnen. We hebben er alle vertrouwen in dat Dept onze wensen op het gebied van vormgeving en techniek op de juiste manier kan vertalen. Ik verheug me erop dat we straks weer een website hebben die echt uitstraalt waar ProRail voor staat en bovendien helemaal van deze tijd is."

Gert van Vliet, Business Development Manager bij Dept: "Wij zijn er trots op dat we mogen werken voor een organisatie die zo'n belangrijke rol speelt in het dagelijks vervoer van miljoenen Nederlanders. We kijken ernaar uit om samen met ProRail ook hun digitale reis zo prettig mogelijk te maken."

www.deptagency.com
www.prorail.nl

 

 

Abonneer je op onze nieuwsbrief