Marketing Report
Publicis Groupe haalt Marco Serra en Marcos Alves binnen nieuws

Publicis Groupe haalt Marco Serra en Marcos Alves binnen

De Braziliaanse creatieven Marco Serra en Marcos Alves versterken vanaf 1 september de Publicis Groupe. Bekend als The Markos gaan zij de creatieve vloer versterken.

Marco Serra en Marcos Alves ontmoetten elkaar in 2014 en hebben gewerkt bij DM9 DDB Brazil en BBDO Düsseldorf. Deze heren hebben baanbrekend en award winnend creatief werk op hun naam staan. Awards als de Cannes Lion, de Clio en Brazil Creative Club voor McDonald’s en WWF. Met hun Eurythenes Plasticus campagne vroeg het duo op een ludieke wijze wereldwijd aandacht voor oceaanvervuiling.

Eduardo Marques, Chief Creative Officer Benelux: “Het is fantastisch om te bouwen aan een meer internationaal team; een team van hongerige, getalenteerde en energieke mensen. Daarom hebben we The Markos uitgenodigd om zich bij ons aan te sluiten- en mee te bouwen aan de verdere transformatie van de creatieve afdeling van Publicis. Hun talent is besmettelijk!”

Maarten Vrouwes, Executive Creative Director: “We waren op zoek naar toptalent om onze vloer te verbreden. Omdat creativiteit zich niet laat beperken door grenzen. Hebben we onze zoektocht verbreed en over landsgrenzen gekeken. In deze twee hebben we dat toptalent gevonden en ook een paar hele leuke collega’s die barsten van de energie.”

www.publicisgroupe.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.