Marketing Report
RIDE ontwikkelt campagne voor De Nederlandse Kluis

RIDE ontwikkelt campagne voor De Nederlandse Kluis

De Nederlandse Kluis, aanbieder van professionele kluisruimte in Nederland, kiest na een pitch voor RIDE als creatief bureau. Het Amsterdamse bureau ging direct aan de slag voor de landelijke geïntegreerde najaarscampagne die inmiddels live staat. De eerste resultaten zijn boven verwachting.

RIDE werd gekozen vanwege de strategische benadering en creatieve concepten.

Walter Morriën, marketingmanager bij De Nederlandse Kluis: “Ze begrepen precies welke toon de juiste was om onze potentiële klanten mee te bereiken. In de uitvoering zijn ze van wereldklasse.”

Pim de Graaff, creatief directeur van RIDE: “De Nederlandse Kluis heeft een heel slim product te pakken. Het is een heerlijke uitdaging om daar nog meer mensen enthousiast voor te krijgen.”

In samenwerking met TransCity ontwikkelde RIDE voor De Nederlandse Kluis een multimediale campagne waarin doelgroepen dwars door de maatschappij worden aangesproken.

Djajant Hanenberg en Kris Spapé, creatieven van RIDE: “Verhalen waren het uitgangspunt, waarmee we een kijkje geven achter de gesloten deuren van De Nederlandse Kluis. Men denkt al snel aan geld of materialisme, terwijl de sentimentele én emotionele waarde van een onvervangbaar object de grootste reden is om een kluis te huren.”

Eerste resultaten

De landelijke campagne, genaamd Best bewaard, werd uitgezet in online video, outdoor, radio en display advertising. De Nederlandse Kluis meldt dat de eerste resultaten goed zijn: op Facebook en YouTube zijn samen al meer zevenhonderdduizend mensen bereikt met een bescheiden mediabudget. Daarnaast is het uitkijkpercentage van de video’s ruim boven verwachting.

www.denederlandsekluis.nl
www.ride.amsterdam

 

Klik hier om je aan te melden voor de Marketing Report Nieuwsbrief

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.