Marketing Report
Jobsrepublic is uitgeroepen tot Best Small Workplace 2021

Jobsrepublic is uitgeroepen tot Best Small Workplace 2021

Recruitment technologiebedrijf Jobsrepublic is samen met negen andere bedrijven uitgeroepen tot Best Small Workplace 2021. Ook Vissi, Republiq, Protime, Solventa, Spril, Whyllow, Yellowgrape, Accuracy en VanWonen Vastgoedontwikkeling mogen deze titel een jaar lang dragen.

Eric van Bourgonje, CEO van Jobsrepublic: "Een geweldige mijlpaal. Zeker omdat de vacaturemarkt een flinke klap heeft gehad tijdens de coronacrisis. Toch hebben wij ons beste jaar ooit gehad en zijn we ook een betere werkgever geworden. En dat terwijl al onze medewerkers vanaf het begin thuiswerkten. We zijn exta blij met deze prestatie omdat het doel is om in de komende 10 jaar 1 miljoen mensen aan een betere baan te helpen. En wat kun je dan beter doen dan er als eerste voor te zorgen dat je eigen medewerkers een geweldige werkomgeving hebben?"

Jobsrepublicans, zoals de medewerkers van Jobsrepublic zichzelf noemen, prijzen de sfeer en bedrijfscultuur, die tijdens de coronacrisis goed stand wist te houden. Medewerkers vinden de ruimte en verantwoordelijkheden die zij krijgen uniek en waarderen de manier waarop mijlpalen en successen worden gedeeld en gevierd - ook op afstand. Waar medewerkers Jobsrepublic vorig jaar nog met een 8,1 waardeerden, krijgt het dit jaar een 8,9 toebedeeld. Jobsrepublic is hiermee op de zesde plek geëindigd binnen de categorie Best Small Workplace van Nederland.

De belangrijkste reden voor Jobsrepublic om deel te nemen aan Great Place to Work is de ambitie om iedere dag een beetje beter te worden als werkgever. Om dit doel te bereiken werd een speciale projectgroep in het leven geroepen. Annelieke Blom, People Operations Manager bij Jobsrepublic: "Door het Great Place to Work onderzoek in 2019 hebben we geleerd wat we goed deden, maar natuurlijk konden we zo ook goed beoordelen waar en hoe we nog verbeteringen konden doorvoeren. Met deze lessen zijn we aan de slag gegaan. Allereerst door in gesprek te gaan met onze medewerkers over de uitkomsten. Zo werden ideeën verzameld en konden we gericht verbeteringen doorvoeren."Eric van Burgonje: "Om de benoeming van Best Workplace 2021 te vieren, werden alle medewerkers tijdens een feestje met een feestbus afzonderlijk in het zonnetje gezet met een rode loper en een eigen beste medewerker-award. Het is een teamprestatie en zo willen we onze waardering uitspreken."

www.jobsrepublic.nl
www.greatplacetowork.nl

Abonneer je op onze nieuwsbrief