René Zeedijk over The Content Exchange, YouTube, Snapchat Discover en de arbeidsmarkt ovoor marketeers

René Zeedijk over The Content Exchange, YouTube, Snapchat Discover en de arbeidsmarkt ovoor marketeers

Iedere maand bespreekt René Zeedijk, Directeur Business Development bij Mediabureau ZIGT, in de uitzending van Marketing Report op New Business Radio actuele ontwikkelingen in de wereld van media en marketingcommunicatie. In de uitzending van 20 oktober 2020 sprak hij onder meer over de lancering van The Content Exchange door Joris van Lierop.

"The Content Exchange is een nieuwe marktplaats. En dan niet voor tweede hand spullen maar voor content die we voortaan kunnen verhandelen. Joris van Lierop - ex-RTL - heeft dit platform gelanceerd. Het is een open platform waar contentmakers hun content kunnen gaan verkopen voor een vaste prijs of op performance basis. Het gaat om tekst, fotografie, video en audio. Grote partijen als Talpa Network, RTL, ANP maar ook New Business Radio zijn inmiddels aangesloten..."

Luister het volledige interview hier:

Meer podcasts over marketing vind je hier: marketingreport.nl/podcastMarketing Report is iedere derde dinsdag van de maand te horen op New Business Radio van 18:30 tot 20:00 uur. 

Luister de volledige uitzending van Marketing Report Radio van 20 oktober 2020 hier terug:

Marketing Report Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Mediabureau ZIGT en wordt gesponsord door Logitech for Business


www.logitech.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.