Revitalize verzorgt merkpositionering CaptureTech

Revitalize verzorgt merkpositionering CaptureTech

IT-dienstverlener CaptureTech was toe aan een aangescherpte merkpositionering en schakelde daar Revitalize voor in. De visuele merkidentiteit werd opgefrist en de communicatiemiddelen kregen ook een nieuwe impuls.

CaptureTech is actief in het optimaliseren van werkprocessen door systemen, data en mensen op kantoor, in magazijnen en distributiecentra te verbinden. Daarvoor zetten ze hardware en software in. Na een aantal overnames en uitbreiding van het dienstenpakket was het tijd om de merkbelofte en het merkverhaal eens onder de loep te nemen, waarvoor Revitalize zorgde.

Merkverhaal

De medewerkers van het bedrijf hebben nu de beschikking over een uitgebreide brand guideline, zodat ze altijd en overal de koers van het merk kunnen uitdragen. Ook de website straalt de boodschap uit dat de oplossingen van CaptureTech niet alleen de productiviteit, maar ook het werkplezier verhogen.

Maarten de Bakker, marketingmanager van CaptureTech: “Het team van Revitalize heeft ons op professionele wijze geholpen met het omzetten van onze bedrijfsstrategie naar een merkidentiteit die aansluit bij onze mensen, onze waarden vertegenwoordigd en onderscheidend is van onze concurrenten. En heeft dat vervolgens uitgewerkt in een heel aantrekkelijk en professioneel brand design. Aanrader!”

Revitalize blijft ook in 2023 nauw betrokken bij de verdere ontwikkeling en implementatie van CaptureTech merkcommunicatie.

www.revitalize.nl

www.capturetech.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.