Marketing Report
Robert van den Ham met Breens LIVE’ op New Business Radio nieuws

Robert van den Ham met Breens LIVE’ op New Business Radio

Robert van den Ham, Director Content & Creatie bij DPG Media Zakelijk en De Ondernemer presenteert vanaf vrijdag 17 februari 2023 elke derde vrijdag van de maand, Breens LIVE! op New Business Radio. Dit radioprogramma staat volledig in het teken van innovatie en digitalisering van het onderwijs.

Het programma gaat in op technologische innovaties op het gebied van onderwijs. Er wordt gesproken met gasten uit het onderwijslandschap, het bedrijfsleven en de politiek over innovatie en digitalisatie van het onderwijs van morgen.

Robert van den Ham: “Nut en noodzaak van goed digitaal onderwijs is voor iedereen kraakhelder. In Breens LIVE! gaan we daar meer richting aan geven door gesprekken en door zeker ook discussie. Als presentator van het programma, en ook als vader van twee schoolgaande kinderen, wil ik met experts en ervaringsdeskundigen onder meer kunnen concluderen dat de huidige digisprong een doordachte is. Er ligt immers een complexe uitdaging om de digitale transitie in het onderwijs in goede banen te leiden.”

Geert-Jan van der Snoek van Breens Network: “Kennis delen is de norm in het onderwijs, daarom heeft Breens Network het initiatief genomen om met Breens LIVE! innovatieve ontwikkelingen en digitalisering in het onderwijs dichterbij te brengen. Breens Network wil de digitale veranderingen leiden in het onderwijs vanuit onze collectieve visie op een inclusieve, hybride en veilige leeromgeving.”

Na de uitzending zijn alle interviews terug te luisteren via de website van New Business Radio en via de reguliere podcastkanalen.

www.newbusinessradio.nl

www.deradiofabriek.nl

www.breensnetwork.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.