Marketing Report
Roland van der Vorst wordt Head of Innovation WRR Rabobank

Roland van der Vorst wordt Head of Innovation WRR Rabobank

Roland van der Vorst wordt per 1 april 2019 Head of Innovation Wholesale, Rural and Retail van Rabobank. Vanuit die rol zal hij verantwoordelijk worden voor de innovatie activiteiten die betrekking hebben op de grote Nederlandse bedrijven en de internationale food & agri activiteiten van de Rabobank.
 
Roland van der Vorst: "Ik heb ontzettend veel zin om zowel de bank als haar klanten te helpen innoveren. Rabobank heeft als wereldspeler een unieke positie om niet alleen van waarde te zijn voor hun klanten, maar ook een bijdrage te leveren aan het oplossen van het wereldwijde voedselvraagstuk. Daar komt bij dat ik geloof dat het coöperatieve karakter van Rabobank een voordeel kan zijn om samenwerking te realiseren. Samenwerking die nodig is om de complexe uitdagingen van deze tijd aan te gaan. Het is voor mij een unieke kans om op een positieve manier impact te hebben. Ik wil al mijn collega's bij FreedomLab en Dasym bedanken voor alle inspiratie en de mogelijkheden die ze me hebben gegeven om FreedomLab uit te bouwen tot wat het nu is."
 
Jan van Nieuwenhuizen, lid van de groepsdirectie van Rabobank: "We kijken erg uit naar de komst van Roland aangezien hij met zijn brede ervaring en achtergrond een enorme impuls zal geven aan onze activiteiten op het gebied van innovatie."
 
Roland legt zijn functie als directeur van FreedomLab neer, maar blijft als hoogleraar verbonden blijven aan de TU Delft. Hij is daarnaast wekelijks columnist bij het Futures katern op zaterdag van het Financieele Dagblad.

www.rabobank.nl

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.