Marketing Report
SBS6 begint het jaar opgeruimd met Je Huis Op Orde nieuws

SBS6 begint het jaar opgeruimd met Je Huis Op Orde

Na een succesvol eerste seizoen, keren Viktor Brand en zijn team terug met een nieuwe reeks van Je Huis Op Orde. In iedere aflevering ruimen zij het huis van een gezin grondig op.

Je Huis Op Orde

Door de jaren heen en door allerlei verschillende omstandigheden hebben deze gezinnen ontzettend veel spullen verzameld. Achter deze enorme berg spullen, schuilt vaak een persoonlijk of emotioneel verhaal. Om overzicht en rust voor hen te creëren, worden alle spullen uit huis gehaald en uitgestald in een grote loods. Daar nemen de gezinnen afscheid van een groot deel van deze spullen, waarna het team de overgebleven spullen geordend en efficiënt terug in het huis plaatst. 

Viktor Brand: "In Heemstede komen we bij Esther en Jacob thuis. Een paar maanden eerder is er bij Esther borstkanker geconstateerd en tijdens de zware behandelingen is het voor het gezin vooral belangrijk om tijd met elkaar door te brengen, in een opgeruimd huis. Maar soms zorgt de rommel in huis ook voor spanningen binnen een gezin. Zo komen we bij een gezin waarvan de twee oudste kinderen al het huis uit zijn, maar het huis alsnog bezaaid ligt met speelgoed. Ronald, de man des huizes, werkt namelijk vanuit huis als gastouder, maar dit zorgt voor frictie tussen hem en zijn vrouw Manon. Doordat we alle spullen uitstallen in onze loods van 2000 m2 krijgen de gezinnen weer overzicht. Samen kijken we wat er echt nodig is, wat verkocht of gedoneerd kan worden en wat naar recycling kan. En uiteraard krijgen de kijkers ook dit seizoen weer volop praktische tips van het dreamteam."

Je Huis Op Orde is gebaseerd op het BBC-programma Sort Your Life Out, wordt geproduceerd door IDTV en is vanaf woensdag 4 januari om 20.30 uur te zien op SBS6.

www.kijk.nl

www.talpanetwork.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.