SBS6-serie FIVE LIVE met Waldemar Torenstra en Linda de Mol

SBS6-serie FIVE LIVE met Waldemar Torenstra en Linda de Mol

De achtdelige SBS6-serie FIVE LIVE draait om de presentatoren en redactie van de talkshow Five Live, elke vrijdagavond te zien bij de (fictieve) commerciële zender Five. De vaste hosts zijn Sara Bannink, gespeeld door Linda de Mol en Roderik van Zuylen, gespeeld door Waldemar Torenstra. 

FIVE LIVE

Sara en Roderik zijn sinds vier jaar gescheiden en hebben twee puberkinderen Olivia en Pieter. Met het oog op de kinderen hebben ze de Gooische villa waarin zij eerst samenwoonden opgedeeld in twee woningen met elk een eigen ingang. Op zich handig, ware het niet dat Sara op deze manier iets te veel meekrijgt van wat Roderik zoal mee naar huis neemt aan vrouwelijk schoon en ze er zo hun eigen opvattingen op na houden over wat goed opvoeden is. De ruzies lopen regelmatig hoog op, maar zodra de leader loopt en ze live gaan, zijn Sara en Roderik voor de kijkers een gelukkig gescheiden duo dat professioneel hun gasten interviewt en elkaar alles lijkt te gunnen.

De serie wordt verteld vanuit de ogen van stagiaire Honey, gespeeld door Abbey Hoes.

FIVE LIVE is vanaf zondag 2 oktober 21.30 uur acht weken lang te zien op SBS6 en iedere volgende maandag ook op Videoland.

www.talpanetwork.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.