Marketing Report
[SHOWREEL!] Fresh Bridge: Strategic Greative Agency showreel

[SHOWREEL!] Fresh Bridge: Strategic Greative Agency

Fresh Bridge is een Strategisch Creatief Bureau - Geboren en getogen in het tijdperk van sociale media. We blinken uit in het combineren van merkstrategie, creativiteit, concepting en media. Deze mix bereikt impactvolle resultaten voor onze partners, terwijl we met beide benen op de grond blijven staan en ons aanpassen aan de steeds veranderende wereld. Altijd vanuit emotionele en culturele insights. Wij geloven in de combinatie van creativiteit en effectiviteit. Zonder effectiviteit kunnen zelfs de meest creatieve ideeën nooit tot bloei komen of hun beoogde doelen niet bereiken. Met onze pragmatische werkwijze zijn we snel en efficiënt. We werken als partners: we bouwen aan een samenwerkingsomgeving met onze klanten en worden onderdeel van uw team, verder gaand dan de typische klant-bureau relatie. 

We beginnen elk project met een strategisch plan, zodat onze op maat gemaakte concepten, contentuitvoeringen en mediastrategieën de juiste langetermijndoelen en korte termijn KPI's meten. Expert zijn in (en opgroeien met) sociale media heeft ons de vaardigheden gegeven om doelgroepen en merken te betrekken. Niet alleen online, maar ook in elk ander medium. Het draait allemaal om een 360-gradenbenadering, het juiste verhaal op het juiste moment vertellen. We zijn geweldig in het creëren van boeiende formats, online campagnes, Digital Out of Home, audiocampagnes, print- en tv-commercials voor onze partners. Ongeacht het platform, we zijn toegewijd om uw merk impact te laten maken op uw publiek. 

Laten we samenwerken om de grenzen te verleggen en uw merk naar een hoger niveau te tillen.

www.freshbridge.nl

 

Kijk ook:

[SHOWREEL!] The Others: Made to Create

[SHOWREEL!] De Combinatie van Factoren: We know what makes people act

[SHOWREEL!] big group Amsterdam

[SHOWREEL!] Studio MINSK: Branding with devotion to motion

[SHOWREEL!] Global: Iedere doelgroep op elk moment van de dag bereiken

 

Partner worden

Ook een showreel - en nog veel meer - op onze website? Neem dan contact op met Eric-Jan Vis - ericjan@marketingreport.nl | 0653 - 41 12 13

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.