STROOM werkt voor TNO

STROOM werkt voor TNO

TNO: de Nederlandse organisatie voor toegepast-natuurwetenschappelijk onderzoek kiest na een aanbestedingsprocedure voor Mediabureau STROOM, onderdeel van Candid. Mediabureau STROOM blijft daarmee verantwoordelijk voor de on- en offline mediastrategie advies, -planning en -inkoop.

TNO is een innovatie- en kennisorganisatie. Zij verbindt mensen en kennis om innovaties te creëren die de concurrentiekracht van bedrijven en het welzijn van de samenleving duurzaam versterken. Er werken ruim 3500 professionals bij de meer dan 20 vestigingen van TNO, inclusief de hoofvestiging in Den Haag.

De samenwerking wordt voortgezet na een succesvolle samenwerking in de afgelopen jaren op de “TNO: Zie het voor je” campagne: de campagne draagt bij aan een inhoudelijke invulling van het TNO merk. Niet alleen de merkbekendheid is gestegen, maar bovenal de inhoudelijke kennis waar het merk voor staat. STROOM is zeer gemotiveerd en enthousiast om verder invulling te geven aan de groei van het merk TNO.

Nathalie van der Put, Manager Marketing Brand & Digital bij TNO: “We zijn heel blij met de passie en energie van STROOM voor het merk TNO. De campagnes die STROOM eerder voor ons ontwikkelde hebben geresulteerd in een zeer succesvolle combinatie van content en effectiviteit in zowel on- en offline bereikscampagnes. We kijken uit naar het gezamenlijk verder uitbouwen van het merk TNO en zien de toekomst met veel vertrouwen tegemoet.”

Samantha Catsburg, Agency Lead van STROOM: ‘’We zien er naar uit om de samenwerking met TNO, na het winnen van de aanbesteding, op lange termijn uit te mogen bouwen. TNO is een belangrijke Nederlandse innovatie- en kennisorganisatie en het is dan ook essentieel dat we verder bouwen aan de inhoudelijke merkbekendheid van TNO. Door middel van de campagnes met onderwerpen als Mobiliteit, Gezondheid en Veiligheid willen we Nederland laten zien waar de kennis TNO praktisch van toepassing is voor ons allemaal.’’

Mediabureau STROOM is onderdeel van het platform CANDID, waar naast de mediabureaus STROOM en M2Media ook de creatiebureaus XXS Amsterdam, Millford en Havana Harbor onder vallen. Daarnaast zijn de digitaal gespecialiseerde bureaus Online Company en social media bureau Daily Dialogues onderdeel van het Candid platform.

www.stroom.com
www.tno.nl

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.