Samenwerking Pathé en ShoutOut.vip: videoboodschappen van BN’ers bezoekers

Samenwerking Pathé en ShoutOut.vip: videoboodschappen van BN’ers bezoekers

Na een pilot eerder dit jaar gaan Pathé Ten ShoutOut.vip een langdurige samenwerking aan. De komende maanden verzorgt het videoplatform ShoutOut.vip honderden persoonlijke videoboodschappen van bekende Nederlandse acteurs speciaal voor members van het loyaltyprogramma Pathé All Stars.

Met de samenwerking wil Pathé haar All Stars members op verschillende momenten en gelegenheden verrassen met unieke, persoonlijke videoboodschappen van bekende Nederlandse acteurs. ShoutOut.vip verwacht haar naamsbekendheid te vergroten en de positie als marktleider in Nederland te verstevigen.

Felicitaties van Tygo Gernandt

In februari was er al een pilot: acteur Tygo Gernandt nam ruim 250 persoonlijke videoboodschappen op voor Pathé All Stars members, waarbij hij ze feliciteerde met hun verjaardag.

Ferri Somogyi, co-founder van ShoutOut.vip: “Met de videoboodschappen van onze VIPS bereiken we duizenden bezoekers van Pathé, die regelmatig naar de bioscoop komen om daar hun favoriete acteur te zien, iemand die zij bewonderen. Als we iets hebben geleerd afgelopen jaren, is het dat de ShoutOuts voor onze gebruikers meer zijn dan alleen een videoboodschap. Het is een waardevolle herinnering, vaak ontvangen op een bijzonder moment, van iemand waar zij fan van zijn. Dat vergeten ze nooit meer.”

www.shoutout.vip

www.pathe.nl

 

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.