Marketing Report
Samenwerking tussen Value Zipper en Roularta Media Nederland stopt nieuws

Samenwerking tussen Value Zipper en Roularta Media Nederland stopt

De samenwerking tussen Value Zipper en Roularta Media Nederland stopt per 31 december 2022. Dit betreft de titels Delicious, Zin Magazine, FietsActief en Vorsten.

In verband met het samengaan van Roularta Media Nederland en New Skool Media hebben zij besloten om de sales volledig in huis te nemen en daarom te stoppen met de samenwerking met Value Zipper.

Sam Bremer: commercieel directeur Roularta Media Nederland: "Roularta beschikte altijd over een sales-afdeling, die zich heeft gefocust op de specifieke titels. In 2019 is de transitie gemaakt om sales centraal neer te zetten, met een sterke portfolio aanpak en met succes. Vanuit die gedachte en het samengaan van Roularta Media Nederland en New Skool Media is er besloten om de volledige sales in huis te nemen en te stoppen met de samenwerking met Value Zipper. Roularta Media Nederland bedankt Value Zipper voor de verrichte werkzaamheden. Value Zipper heeft ervoor gezorgd dat de genoemde titels in de advertentie markt de waardering kregen die zij verdienen, waarvoor dank."

Patrick van Hooy, eigenaar Value Zipper: "Wij vinden het jammer dat dit partnership stopt. In de ruim acht jaar van deze samenwerking zijn we samen met de titels gegroeid en hebben we veel mooie cases neergezet. We zijn dankbaar voor het jarenlange vertrouwen en de prettige samenwerking. We wensen Roularta Media Nederland veel succes en hebben er alle vertrouwen in dat adverteerders ook bij Roularta in goede handen zijn."

www.valuezipper.nl
www.roularta.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.