Marketing Report
Sanne Tolsma Managing Director Ambassadors nieuws

Sanne Tolsma Managing Director Ambassadors

 Vanaf 1 juni is Sanne Tolsma Managing Director van Ambassadors. Zij neemt jarenlange reclame ervaring met zich mee, en was hiervoor werkzaam bij verschillende bureaus.

Ambassadors heeft kantoren in Amsterdam, New York en binnenkort ook Berlijn. Het bedrijf is actief in de visual effects, CG, online, animatie, geluids- en muziekproductie, creative design, editing, filmproductie, technologische innovatie, AI, digital voices en sonic branding.

Ambassadors heeft daarnaast haar eigen digitale creatieve platform Cube, waar bureaus, merken en productiehuizen gebruik van maken bij het leveren van creatieve content.

Sanne Tolsma heeft bijna 20 jaar ervaring in de reclamewereld. Ze werkte eerder bij Ogilvy en ALFRED, waar ze tussen 2011-2020 via MullenLowe ALFRED verantwoordelijk was voor alle internationale klanten en bureau management. Recent was ze Managing Director van Creature Amsterdam.

Sanne Tolsma: “De opening van ons nieuwe kantoor in Berlijn deze zomer is een volgende stap in de bijzondere groei en innovatieve ontwikkelingen die voor ons liggen. Ik kijk ernaar uit om met zo'n veelzijdig team van creatieve, gedreven en getalenteerde mensen te bouwen aan de toekomst van high-end vakmanschap en communicatie.”

www.ambassadors.com

Lees ook:

Springbok x Dawn ontwikkelt campagne voor THNK

06-06-2023 | 14:15:00
Springbok x Dawn heeft de eerste campagne ontwikkeld voor THNK, een school voor leiderschap. Slecht leiderschap siert bijna dagelijks de voorpagina’s

[Interview] Bas Smit en Diederik van Middelkoop over Frans liedje èn wijnmerk ChouChou

29-04-2023 | 12:26:00
Amp.Amsterdam heeft voor ondernemerinfluencer Bas Smit en zijn wijnmerk ChouChou een Frans liedje gemaakt dat door zangeres Bobbi (pseudoniem van Margriet Planting) is gezongen

[SHOWREEL!] Amp.Amsterdam // The Sonic Branding Company

05-04-2023 | 16:17:00
Met meer dan 120 miljoen streams op Spotify creëert Amp.Amsterdam sound at the speed of culture

Amp.Amsterdam licht pianocommercials uit ter ere van Piano Day

29-03-2023 | 12:32:00
Ter ere van Piano Day licht Amp.Amsterdam // The Sonic Branding Company een aantal commercials uit waarin pianomuziek wordt gebruikt

[Amp.Amsterdam] Waar zijn de prijswinnende audio ads?

08-03-2023 | 10:31:00
De afgelopen jaren schittert prijswinnende audio advertising, kortweg audio ads, bij Nederlandse award shows door afwezigheid. En dat is jammer, want audio is bij uitstek het medium om de verbeelding van de luisteraar aan het werk te zetten.

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.