Marketing Report
Saskia Caelen van DPG Media wordt voorzitter MWG

Saskia Caelen van DPG Media wordt voorzitter MWG

Saskia Caelen is benoemd tot voorzitter van de MWG. Dit hebben de leden van MWG bepaald tijdens een algemene ledenvergadering. Saskia Caelen is Director strategy & Partnership Entertainment bij DPG Media. Saskia Caelen was al lid van het MWG-bestuur. Klaartje Kuypers is benoemd tot penningmeester en vice-voorzitter en vormt samen met de voorzitter het dagelijks bestuur. Dave Frauenfelder, voorheen verantwoordelijk voor het MWG-congres, zal de portefeuille AMMA’s overnemen van Klaartje Kuypers.

Vincent Siegelaar (Sponsoring), Sonja Vroling (Club MWG), Robert Noya (YIM) en Anouk Last (M-Talks) zijn benoemd in het MWG-bestuur.

Saskia Caelen, voorzitter MWG: "Ik ben zeer blij met deze uitdaging en voel me vereerd om met dit energieke bestuur deze actieve vereniging te mogen vertegenwoordigen. MWG is sterk op het verbinden en inspireren van talenten werkzaam in de marketingcommunicatie industrie. In de afgelopen drie jaar hebben we flink op vernieuwing ingezet en we zullen op deze lijn blijven doorgaan.

Daarnaast willen we een stap maken in het doorontwikkelen van educatie en de verdere integratie van YIM in het MWG-programma, met nieuwe programma’s speciaal gericht op de jonge doelgroep. Een ander speerpunt is verdergaande samenwerking met andere brancheverenigingen. Afgelopen jaar hebben we hierin al mooie stappen gemaakt, die smaken naar meer. Een interessante toekomst waar we met open vizier in gaan."

www.mwg.nl


Abonneer je op onze nieuwsbrief