Marketing Report
Screenforce komt met derde editie van gratis masterclass TV Masters

Screenforce komt met derde editie van gratis masterclass TV Masters

TV Masters is een interactieve training over het medium televisie waarin je alle ins en outs van zowel lineaire tv als online video leert. De derde editie start op 23 maart 2023. Screenforce organiseert dit voor startende mediaprofessionals aan adverteerders- of bureaukant. 

De zesdelige gratis masterclass is ontworpen in samenwerking met broadcasters, mediabureaus en adverteerders en brengt je de vaardigheden en kennis van het vakgebied bij. Diverse experts delen hun kennis op het gebied van onder andere mediaplanning en -strategie, wetgeving, branded content, innovatie en effectiviteit. TV Masters is NIMA gecertificeerd en endorsed door PMA.

Ook deze derde editie van TV Masters wordt geleid door Ed Borsboom (BrandBooming).

Het programma

TV Masters bestaat uit zes modules en we delen de kracht van televisie in een hybride aanpak met vier webinars en twee workshops op locatie. Start is op donderdag 23 maart en de laatste les is op dinsdag 9 mei. Dit zijn de thema's van de modules:

  • Workshop Planning & strategie (Patrick Horstman, Featly Media)
  • Webinar Alles over kijken (Patricia Sonius, NMO)
  • Webinar Wetgeving & zelfregulering (Fiona Vening, Stichting Reclame Code)
  • Workshop Reclame & effectiviteit (Ed Borsboom, BrandBooming)
  • Webinar Branded partnerships (Motion Content Group)
  • Webinar De belangrijkste TV innovaties (Michel van der Voort, Screenforce)

Elke module dient voorbereid te worden middels het lezen van online artikelen die klaar staan in jouw eigen online leeromgeving. Inclusief het voorbereidende leeswerk, het deelnemen aan de live webinars en workshops zal de masterclass ongeveer 20 uur in beslag nemen.

Vanaf 31 januari 2023 kun je je inschrijven voor TV Masters. Deelname is gratis. Inschrijving loopt via de TV Masters-website.

www.screenforce.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.