Marketing Report
Selmore en DotControl aan de slag voor Expert nieuws

Selmore en DotControl aan de slag voor Expert

Expert werkt in 2023 aan herkenbaarheid, aanspreekbaarheid en relevantie. Nog voor de zomer maakt Nederland kennis met de campagne van elektronicaketen Expert. De campagne is ontwikkeld door Selmore en DotControl.

Video-oproep op LinkedIn

De samenwerking tussen Expert en Selmore en DotControl kwam op een bijzondere wijze tot stand. Expert koos er namelijk voor via een video-oproep op LinkedIn op zoek te gaan naar creatieve bureaus. De reactie op deze oproep was overweldigend: ruim 100 bureaus lieten weten die uitdaging met Expert aan te willen gaan.

De opdracht was Expert opnieuw voor te stellen aan de Nederlandse consument.

Expert: "Beslist niet om onszelf opnieuw uit te vinden. We zijn goed zoals we zijn. We kennen onze sterke kanten. Maar we waren op zoek naar een creatieve manier om dat te vertellen aan héél Nederland."

Campagne met een lenig concept

De combinatie van creatief bureau Selmore en digitaal bureau DotControl begreep die opdracht als geen ander: "Wij werken graag voor merken met een rijke geschiedenis. Expert is zo’n merk. Bovendien sprak de manier waarop Expert de werving deed ons aan: opvallend, uniek, buiten de gebaande paden."

In de uiteindelijke keus van Expert voor Selmore en DotControl gaf de combinatie van creativiteit, data en technologie de doorslag. Al deze factoren hebben geleid tot een campagne met een lenig concept, waarin alle facetten van Expert aandacht krijgen. Binnenkort volgt de officiële lancering. Dan wordt duidelijk wie er allemaal wijzer worden van Expert!

www.expert.nl

www.selmore.com

www.dotcontrol.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief