Marketing Report
Serge Steijn partner Open Now nieuws

Serge Steijn partner Open Now

Serge Steijn wordt vanaf 1 mei partner bij Open Now, het reclamebureau op basis van gedragsstrategie. Door de grote interesse in gedragswetenschap ontwikkelt het bureau zich naar een volgende fase. Steijn, die het bureau in het verleden al regelmatig op de achtergrond adviseerde, wil als partner actief bijdragen aan de groei van het bureau en de mensen.

Gedragswetenschap, creativiteit en campagnes

Serge Steijn: "Nieuwe ontwikkelingen zoals gedragswetenschap veranderen ons vak fundamenteel. Daar lopen ze bij Open Now echt in voor. En er is daarnaast een goede balans met creatie. Maar het gaat hem ook om de mensen: de cultuur van Open Now is open, gedreven en integer. Ik vind het superleuk om daarbij te horen en aan verder te bouwen."

Joris van Amerom, Managing Partner Open Now: "Ik ken Serge al een aantal jaren als adviseur en ik zie het als een groot voordeel dat hij naast ervaren reclameman zich ook heeft ontwikkeld als leiderschapscoach."

Lukas van de Ven, Creatief Directeur Open Now: "Serge heeft een heel goede reputatie bij adverteerders, hij is ervaren en betrouwbaar en tegelijk heel open en inspirerend. Dat past goed bij ons."

Leiderschapscoach

Serge Steijn was in het verleden medeoprichter van reclamebureau Doom&Dickson dat in 2005 na vijf jaar Bureau van het Jaar werd en daarna verkocht werd aan TBWA/. Daarna werkte hij een periode in Latijns-Amerika, werd opgeleid als leiderschapscoach en werd hij recent ook partner bij coaching boutique Sterke Leiders. Hij gaat zijn tijd verdelen over deze twee rollen.

Recent was hij spreker op Adformatie CMO Day, over creatief leiderschap.

www.opennow.nl

Lees ook:

Wetenschapper Lotte Verstijnen maakt overstap naar Open Now

07-02-2024 | 09:22:55
Na ruim 4,5 jaar bij l’eau eindverantwoordelijk te zijn geweest voor gedragsstrategie, is Lotte Verstijnen recent overgestapt naar Open Now

Open Now is vanaf nu B Corp

30-01-2024 | 11:46:35
Open Now sluit zich aan bij bedrijven die het belangrijk vinden om niet alleen financiële waarde, maar ook waarde voor mens en milieu na te streven

Open Now maakt vervolgcampagne Eén tegen eenzaamheid

16-01-2024 | 10:52:00
De campagne kwam tot stand door een samenwerking van gedragswetenschappers, creatieven, onderzoekers en deskundigen van het ministerie

[Interview] Lukas van de Ven: Open Now kan elke stap die we zetten wetenschappelijk onderbouwen

01-12-2023 | 08:54:00
In de aanloop naar de publicatie van de Reclamebureau100 2024 op het M100 Event op 7 december in Club ACE in Amsterdam, publiceren wij een serie interviews

Open Now vernieuwt campagne ONVZ

13-11-2023 | 11:22:00
ONVZ en Open Now startten twee jaar geleden met een aangescherpte positionering en nieuwe campagne die de kwaliteit en marktpositie van ONVZ onderstreept.

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.