Serviceplan Group verwelkomt vijf digitale specialisten

Serviceplan Group verwelkomt vijf digitale specialisten

De Serviceplan Group verwelkomde het eerste kwartaal vijf digitale specialisten in hun House of Communication in Amsterdam. De uitbreiding vindt plaats over de verschillende expertiselabels binnen de groep.

Uitbreiding specialistenteam House of Communication

Merlijn Reesink brengt versterking binnen het B2B-segment als Digital Communication Manager bij Wisecrackers, onderdeel van Mediaplus. Merlijn Reesink is vanuit een overkoepelende, strategische rol betrokken als eerste aanspreekpunt voor opdrachtgevers. Hiervoor deed hij ervaring op als Senior Customer Succes Manager bij Make Marketing Magic voor het B2B MKB segment. 
 
Jasper Klasen is onlangs begonnen als Digital Communication Consultant bij Mediaplus. Jasper Klasen versterkt het team vanuit een digitale hoek op klanten als Hornbach, A Brand New Day, en Superunie. Hiervoor was hij werkzaam bij onder andere media & marketing communicatiebureau PHD en online performance marketingbureau BlooSEM – bij laatstgenoemde hield hij zich vanuit een strategische rol bezig met business development en digitale mediaplannen. 

Karolina Kuzmaitė startte op de eerste dag van het nieuwe jaar als Digital & Social Executive bij Mediaplus. De uit Litouwen afkomstige Karolina Kuzmaité combineert haar nieuwe functie met het Campaign Management Specialist Traineeship bij Beeckestijn Business School. 

David Storm ging na jarenlang freelancen in 2D/3D en een functie bij marketingbureau Metmotion, aan de slag als Motion Designer bij het label Serviceplan. Hier is hij verantwoordelijk voor de animatie van digital assets voor onder meer VSM, Primark, Neste, Dagravit en KWF. Daarnaast houdt David zich bezig met het maken van 3D product visualizations van de verpakkingen die binnen het bureau worden ontwikkeld.  
 
Pieter Tol sluit de uitbreiding van het eerste kwartaal af met zijn komst als Finance Lead. Hiervoor werkte hij – zowel nationaal, als internationaal – in verschillende financiële rollen: van Hilton international en Hilton worldwide, tot BP en Maxxium. De laatste drie jaar was hij werkzaam bij The Kingfish Company. Binnen de groep wordt hij verantwoordelijk voor het verder optimaliseren van de digitale administratieve stromen en realtime verslaglegging richting opdrachtgevers.

www.mediaplus.nl

www.serviceplan.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.