Marketing Report
ShoutOut.vip haalt investeringen op nieuws

ShoutOut.vip haalt investeringen op

De Amsterdamse start-up ShoutOut.vip heeft samenwerkingen aangekondigd met investeerders Ramon Casander en Georgios Petropoulos. Ramon Casander is eigenaar van Sky Is The Limit Investments, en Georgios Petropoulos is mede-oprichter van onder meer Pulse Interactive, Ace Agency, een Media Groep en investeerder in diverse start-ups.

Beide investeerders worden aandeelhouder van ShoutOut.vip, waarbij Sky is the Limit circa 30 procent van het bedrijf verkrijgt en Georgios Petropoulous circa 10 procent. Met de investering verwacht het bedrijf zijn ambitie om verder te groeien en internationaal uit te breiden kracht bij te zetten. Het platform werd in mei 2020 opgericht en verzorgt persoonlijke videoboodschappen voor fans van hun favoriete atleten, artiesten en acteurs. Het bedrijf wil niet bekendmaken hoe groot de investeringen zijn. Met behulp van de investering wil ShoutOut.vip een stap maken in de groei, het bereik en de internationalisering van het bedrijf.

Richard Klomp, oprichter en bestuurder van ShoutOut.vip: “Onze ambitie is om nog meer VIPS aan ons platform te binden en nog meer fans onvergetelijke momenten te bezorgen. We willen op korte termijn experimenteren met nieuwe manieren om de VIP-ervaring nog persoonlijker te maken.”

Ferri Somogyi, mede-oprichter van ShoutOut.vip: “Waar je vroeger een handtekening vroeg van je idool, heb je nu een persoonlijke videoboodschap. Wij zijn ervan overtuigd dat ons concept bij het internationale publiek ook aan zal slaan. Op relatief kleine schaal hebben we dat in Nederland al bewezen, maar het grote werk is niet op korte termijn haalbaar zonder onze gedroomde investeerders.”

Internationalisering

Het bedrijf is momenteel alleen actief in Nederland en België, maar wil voor het einde van dit jaar uitbreiden naar meerdere landen. Ferri Somogyi: “Samen met Ramon en Georgios gaan we de strategische kaders bepalen en onderzoeken welke landen het meest interessant voor ons zijn. Zij hebben enorm veel kennis op dit vlak en nemen bovendien een zeer groot netwerk me.,”

Ramon Casander, eigenaar van Sky Is The Limit Investments: “Het team van ShoutOut.vip heb ik leren kennen als zeer gedreven ondernemers, die met veel positieve energie alles op alles zetten om van ShoutOut.vip een mega succes te maken. Graag dragen wij vanuit Sky Is The Limit Investments bij met extra middelen, ons netwerk en kennis om de groei verder te versnellen. Ik kijk ontzettend uit naar onze samenwerking."

Georgios Petropoulos: “ShoutOut.vip is een gepassioneerd team met een innovatief, schaalbaar en op vele manieren toepasbaar platform in de groeiende markt van video messaging. Ik kijk dan ook uit naar een prettige en succesvolle samenwerking.”

www.shoutout.vip

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.