Marketing Report
Silvia van Hooft als Strategy Director naar Alfred nieuws

Silvia van Hooft als Strategy Director naar Alfred

Na de transfer van de gebroeders Janssen en Yvette Belt-Beekman begin deze maand, heeft Silvia van Hooft deze week ook de overstap naar Alfred gemaakt.

Zij heeft de afgelopen jaren gewerkt als strateeg bij bureaus als TBWA, Code d'Azur, N=5 en S-W-H (tegenwoordig Indie).

Edward van de Ridder, Head of Strategy bij Alfred: “Toen wij strategische versterking zochten, viel haar naam steeds vaker. Onze creatief directeur Rogier Mahieu werkt ooit met haar bij Indie en vertelde daar enthousiast over. Hetzelfde gold voor Yvette, die met haar bij KPN heeft samengewerkt op projecten als Evert 45 en Pridestream. Dat soort complexe klanten in beweging brengen voor creatieve ideeën en strategieën, dat kan Silvia erg goed. Dat maakt haar voor ons de ideale versterking op de Strategie-afdeling.”

Kers op de taart

Silvia van Hooft: “Rode draad in mijn werk zijn inderdaad campagnes die iets in beweging zetten. Zowel bij merken als bij mensen. En bij Alfred kan dat voor mooie merken én een breed publiek. Met als kers op de taart de leuke mensen om mee samen te werken.”

Naast KPN heeft Van Hooft in haar rol als strateeg bij bureaus gewerkt op ABN AMRO, Microsoft, NS, Interpolis, KLM, de Rijksoverheid (Belastingdienst, ministerie Infrastructuur en Waterstaat, ministerie Justitie en Veiligheid) en T-Mobile. Op dat account werkte ze bij TBWA ook al samen met de gebroeders Janssen.

www.alfred.nl

Lees ook:

Yvette Belt Transfer van het Jaar 2022

Bas en Koen Janssen Creative Director bij Alfred 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief