Marketing Report
Skateboard Federatie Nederland (SFN) lanceert community app voor skateboarders

Skateboard Federatie Nederland (SFN) lanceert community app voor skateboarders

Skateboard Federatie Nederland heeft in samenwerking met Incentro een nieuwe skate-app ontwikkeld om skaters met elkaar te verbinden.  

De SFN Skate App biedt de mogelijkheid om meer dan 60 skatetricks te oefenen, voortgang bij te houden en skatespots te zoeken in de buurt. In samenwerking met digitaal full-service bureau Incentro is de nieuwe app ontwikkeld. Het doel van deze samenwerking is om de skateboard-community te versterken, juist nu we meer de straat op mogen. De richtlijnen vanuit de regering en veiligheidsregio´s om 1,5 meter afstand te houden zijn hierbij nog steeds van toepassing. 

De nieuwe app legt alle skatetricks uit met behulp van een instructievideo én gouden tips van Nederlandse top skateboarders, zoals Douwe Macaré, Rob Maatman en Roos Zwetsloot.

Candy Jacobs, leading lady van skateboardend Nederland: "Als skateboarder ben je altijd op zoek naar nieuwe spots. In mijn stad ken ik de weg en de skate-plekken. Het is ideaal om te weten waar alle goede en nieuwe skate-locaties zijn in andere dorpen en steden. Community staat centraal bij skateboarden en die wordt via deze app alleen maar vergroot!"

Nynke Lely, voorzitter SFN: "Nu veel jongeren deze zomer niet op vakantie gaan wil Skateboard Federatie Nederland hen stimuleren om naar buiten te gaan. De SFN Skate App biedt motivatie en uitdaging voor skateboarders van alle niveaus. We hopen hiermee een bijdrage te leveren aan zowel de skateboard community als een gezonde samenleving. Incentro is voor ons de ideale partner, aangezien Incentro’s bedrijfscultuur goed matcht met de skatecultuur."

Skaters kunnen de app gratis downloaden via de Apple App Store of Google Play.

www.skateboardbond.nl
www.incentro.com

 

 

 

Abonneer je op onze nieuwsbrief