Marketing Report
SodaStream lanceert limited edition ter ere van Gay Pride

SodaStream lanceert limited edition ter ere van Gay Pride

Ter ere van de Gay Pride lanceert  bruiswatermerk SodaStream een limited edition herbruikbare flessen. Onder de naam Love is Love, de eerste huisregel bij SodaStream, voert het wereldwijd campagne om de LHBT-acceptie te vergroten. Op social media vraagt SodaStream mensen hun huisregels te delen over liefde. Tevens wil SodaStream de mensen die de Gay Pride in Amsterdam bezoeken op het hart drukken om ook liefdevol om te gaan met het milieu door plastic flessen te hergebruiken. Niet alleen omdat er vanaf 1 maart 2018 een duurzaam evenementenbeleid geldt, maar vooral uit liefde voor toekomstige generaties.

De reden dat SodaStream deze campagne heeft ontwikkeld is tweeledig. Ten eerste is gelijkheid één van de belangrijkste kernwaarden van binnen de eigen bedrijfscultuur.

Tamara Kroon, marketingmanager van SodaStream Benelux: “We willen deze boodschap ook wereldwijd verspreiden: liefde is liefde, ongeacht nationaliteit, religie of seksuele geaardheid. Dat is de eerste stap om de wereld mooier te maken.”

Tegelijkertijd wil SodaStream de liefde voor een duurzamere wereld delen en stimuleren. Alleen al in 2018 werden er één miljard plastic frisdrankflessen bespaard door de toename van het gebruik van SodaStream.

Love video

Om de Love is Love-boodschap te versterken, werd de internationale video Home is where the love is geproduceerd.De limited edition flessen worden exclusief online verkocht in een aantal landen voor 24.99 dollar. In Nederland zullen de limited edition Love is Love familiesets weggegeven worden via verschillende mediakanalen. Hiermee wil SodaStream extra aandacht vragen voor trots, gelijkheid, liefde en duurzaamheid.

Over SodaStream

SodaStream biedt een duurzaam alternatief voor bruisend water en verkoopt toestellen om thuis bruiswater te maken. Met een SodaStreamtoestel maak je kraanwater in een handomdraai bruisend en zijn plastic flessen overbodig. De intensiteit van de bubbels bepaal je zelf. SodaStream is actief in 46 landen. In Nederland is SodaStream verkrijgbaar bij onder andere Blokker, bol.com, Coolblue, MediaMarkt en BCC.

www.sodastreampride.com
www.sodastream.nl


Meld je hier aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Abonneer je op onze nieuwsbrief