Marketing Report
Somention breidt managementteam uit nieuws

Somention breidt managementteam uit

Social agency Somention versterkt haar managementteam met de aanstelling van Lonneke van Gils als Operations Director en Fleur van den Akker als Account Director. Zij gaan per 1 januari 2023 aan de slag.

Na twee jaar de rol van Head of Content Management bij Somention vervuld te hebben, zal Lonneke van Gils (voorheen Merkle, Click) onderdeel worden van de dagelijkse directie. Het verder ontwikkelen van de Europese organisatie van Somention is een van haar topprioriteiten voor het komende jaar.

Fleur van den Akker is aangesteld als Account Director bij Somention. Na 3,5 jaar de functie van Key Account Manager te hebben vervuld, heeft zij bewezen een waardevolle aanwinst te zijn voor het bedrijf. Vanaf 1 januari zal zij het (internationale) accountteam leiden en onderdeel zijn van het managementteam.

Social Frontrunner

Ze zullen samen met Charlotte Koeleman (Managing Director), Vivian Kowalski (Creative Director) en Diederik Chevalier (Founder) de internationale ambities van Somention als social frontrunner verder vorm gaan geven.

Somention creëert social content, engagement & campagnes voor merken als Grolsch, Fleurop, Domino’s en Driscoll’s EMEA. Vanaf 1 januari ‘23 opent Somention een hub in Antwerpen (België) en in de loop van 2023 zal Berlijn (Duitsland) worden geopend. Houd onze website in de gaten voor updates!

www.somention.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.