Marketing Report
Springbok x Dawn ontwikkelt campagne voor THNK nieuws

Springbok x Dawn ontwikkelt campagne voor THNK

Springbok x Dawn heeft de eerste campagne ontwikkeld voor THNK, een school voor leiderschap. Slecht leiderschap siert bijna dagelijks de voorpagina’s: scheldkanonnades achter gesloten deuren, slechte geheugens, grenzen overschrijden en ruimteraketten financieren van lage lonen, om maar wat voorbeelden te noemen. Als het aanTHNK ligt, is de tijd van dit type leiderschap voorbij. De campagne staat in het teken van een ander leiderschap.

Een leider die luistert, die gedreven is door waarden en die de kracht van sympathie begrijpt. Het zijn een aantal van de ideeën die THNK heeft over leiderschap. Het lijkt simpel–je hoeft alleen maar menselijker te zijn–maar toch zien we het te weinig. In de campagne zet THNK haar visie uiteen in bite-sized uitingen waarin belangrijke thema’s worden behandeld, zoals diversiteit, emotionele openheid en purpose.

Toxic leaders

In de uitingen zijn de slogans over THNK’s andere leiderschap te zien en wordt een kijkje geboden in het hoofd van slechte leiders. De toxic leaders zijn gemaakt met behulp AI en zijn geïnspireerd op beroemde en stereotiepe leiders.

Wouter Koetzier, partner bij THNK: “Wij bij THNK vinden dat het tijd is voor een nieuw soort leiderschap: menselijk en verantwoordelijk. Zo ontwikkelen wij leiderschap dat ons gaat leiden naar een betere toekomst voor iedereen.”

Maarten Gooskens, copywriter bij Springbok x Dawn: “De wereld van leiderschap is turbulent, en je merkt dat er grote behoefte is om af te wijken van de norm. THNK durft dat aan.”

De campagne is te zien in print, online, op sociale media en (D)OOH.

www.dawn.nl

www.springbokagency.com

www.thnk.com

Lees ook:

[Vacatures] Springbok zoekt een Medior UI designer

14-09-2023 | 09:20:00
Springbok is per direct op zoek naar een Medior UI designer in Amsterdam

[Vacatures] Springbok zoekt een Creative Projectmanager

07-09-2023 | 10:31:00
Springbok is per direct op zoek naar een Creative Projectmanager in Amsterdam

[Vacatures] Springbok zoekt een Social advertising specialist

25-08-2023 | 09:53:02
Springbok is per direct op zoek naar een Social advertising specialist in Den Bosch

[Vacatures] Springbok zoekt een Junior social advertising specialist

25-08-2023 | 09:46:00
Springbok is per direct op zoek naar een Junior social advertising specialist in Den Bosch

[De Belofte 2023] Michiel van Riemsdijk over Femke Smit

02-08-2023 | 11:35:16
Tijdens Cross Media Awards 2023 op 18 oktober in PHIL Haarlem wordt bekendgemaakt wie De Belofte 2023 is. Wij vragen mensen die staan genoteerd in de M100 lijsten 2023 om één persoon voor te dragen. De Jury van de Cross Media Awards kiest eerst de genomineerden en daarna de winnaar. De voordracht Michiel van Riemsdijk is Femke Smit, Lead Data bij Springbok Agency
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.