Stéphanie Smit Managing Partner M2Media

Stéphanie Smit Managing Partner M2Media

20-11-2018 12:10:00 | Door: Max Vlugt | hits: 1832 | Tags:

Stéphanie Smit is Nico Hilhorst opgevolgd als managing partner bij M2Media. Stéphanie Smit is sinds 2005 werkzaam bij M2Media, waarvan de laatste zeven jaar als Cliënt Service Director en lid van het managementteam. Achter de schermen heeft zij al enige tijd de dagelijkse leiding over het bedrijf.

Nico Hilhorst: "Ik ben trots dat mijn opvolger uit onze eigen organisatie voortkomt. Onze mensen, klanten en partners zijn bij Stéphanie Smit in goede handen."

Nico Hilhorst gaat zich na de overname van M2Media door Candid Group vooral bezighouden met klantvraagstukken en de marketing van de Candid Group. 

Stéphanie Smit startte in 2005 bij M2Media als media-executant na haar studie Communicatie in Groningen. In de daarop volgende jaren werd duidelijk dat ze in het mediavak haar roeping had gevonden.

Stéphanie Smit: "Ik wil elke dag het beste uit mezelf en uit anderen halen, zodat klanten heel erg tevreden zijn en blijven. De vraag achter de vraag zoeken en dan het antwoord vinden: daar word ik blij van. Vanzelfsprekend met de focus op de cultuur van onze klanten én het resultaat dat ze voor ogen hebben."

www.m2media.nl

 

Meld je hier aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.