Marketing Report
Stagwell neemt Brand New Galaxy over nieuws

Stagwell neemt Brand New Galaxy over

Stagwell, het challenger-netwerk dat is gebouwd om marketing te transformeren, meldt de overname van Brand New Galaxy leverancier van scaled commerce en marktplaatsoplossingen voor 150+ internationale merken en 500+ e-retailers wereldwijd.

Met 600 experts in Europa, MENA en de Verenigde Staten voegt Brand New Galaxy een digital-first specialisatie in connected commerce-oplossingen toe. Hierdoor verstevigt Stagwell de brede e-commerce mogelijkheden om klanten wereldwijd te helpen met complexe vraagstukken.

Brand New Galaxy is sinds 2021 partner van Stagwell via het Global Affiliate Program. Het is de eerste keer dat Stagwell een partner overneemt. Brand New Galaxy zal toetreden tot het Stagwell Media Network, een wereldwijde gemeenschap van toonaangevende omnichannel-bureaus die samenwerken aan toekomstgerichte oplossingen met digitale, data-, technologie- en media-expertise.

Piotr Morkowski, CEO van Brand New Galaxy Holding: "Brand New Galaxy is begonnen als e-commercebedrijf en heeft in de afgelopen vijf jaar een ongelooflijke groei doorgemaakt. We hebben unieke deskundigheid opgebouwd om onze internationale klanten over de hele wereld te ondersteunen. Het opbouwen van een wereldwijd bedrijf van 600 experts in minder dan vijf jaar is geen geringe prestatie, maar we willen nog veel meer doen. In dit stadium van onze reis willen we de krachten bundelen met Stagwell Media Network. We hopen als onderdeel van een geïntegreerde go-to-market benadering nog sneller te groeien en onze ambities waar te maken."

www.stagwellglobal.com
www.brandnewgalaxy.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.