Marketing Report
[Startups] Peak Capital opent inschrijving Fundathon

[Startups] Peak Capital opent inschrijving Fundathon

Investeringsfonds Peak Capital, bekend van investeringen in onder meer Catawiki en IENS, opent de inschrijving voor zijn tweede Fundathon. Ondernemers kunnen zich tot en met 8 september 2019 inschrijven voor een competitie op vrijdag 4 oktober 2019 waar 5 startups aan deelnemen. Tijdens deze dag worden ondernemers geholpen door ervaren ondernemers om hun plan te verbeteren. De winnaar krijgt aan het eind van de dag een investering van 100.000 euro door Peak Capital via een founder friendly convertible note.

5 nieuwe bedrijven krijgen een kans op 100.000 euro terwijl ze werken aan hun groei met de hulp van ervaren ondernemers en investeerders. Marketplace-, platform- en SaaSbedrijven kunnen zich tot en met 8 september 12 uur ‘s nachts via fundathon.peak.capital inschrijven. Na een selectie worden 5 startups uitgenodigd om deze dag haar expansieplannen te verbeteren. De dag staat in het teken van groei, metrics en talent waarbij de bedrijven met behulp van ondernemers het groeiplan aanscherpen.

Janneke Plaisier, CEO en medeoprichter van LessonUp en winnaar van vorig jaar: “De inzichten en ervaring van de ondernemers waren voor ons zeer waardevol. We hebben daardoor bij LessonUp een flink aantal veranderingen doorgevoerd die hebben bijgedragen aan de versnelling van de groei van ons bedrijf.”

Aan het eind van de dag krijgt de winnaar, gekozen door een jury bestaande uit onder meer Heleen Dura van Oord, Stefan Bary en Johan van Mil, een investering van 100.000 euro van Peak Capital. Deze investering vindt plaats met een converteerbare lening waarvan de voorwaarden al bekend zijn gemaakt.

www.peak.capital

Abonneer je op onze nieuwsbrief.