Marketing Report
StoryChief haalt ruim 1 miljoen euro op bij Peak Capital

StoryChief haalt ruim 1 miljoen euro op bij Peak Capital

De Vlaamse startup StoryChief heeft een investering van 1,1 miljoen euro opgehaald bij investeerderss onder leiding van Peak Capital. Met de kapitaalinjectie wil StoryChief zijn software voor contentschrijvers en social marketeers verder opschalen. Sinds de lancering in 2017 hebben meer dan 25.000 bedrijven in 70 landen StoryChief gebruikt.

StoryChief is een SaaS-start-up die bedrijven helpt om hun blogs en social posts centraal te beheren en via verschillende kanalen te publiceren.

Valeri Potchekailov, Founder en CEO van StoryChief: "StoryChief helpt bedrijven om hun bereik te vermenigvuldigen en vanuit een plek samen te werken aan content. Door kwalitatieve content systematisch te verspreiden kunnen bedrijven zich onderscheiden van hun concurrenten. Op deze manier positioneren ze zich als experts, wat leidt tot een sterker merk en uiteindelijk meer sales. Peak Capital heeft ervaring in het begeleiden van technologiebedrijven zoals Channable en Catawiki. Ze zijn erg hands-on en helpen ons met operationele vraagstukken. We kijken er erg naar uit om de komende jaren met ze samen te werken."

Johan van Mil, mede-oprichter en managing partner van Peak Capital: "Het feit dat StoryChief zo'n internationale groep klanten aan zich heeft gebonden, toont aan dat waardevolle content overal een belangrijk topic is. We zijn onder de indruk van hoe snel het team internationaal is gegaan. Hun ondernemings- en domeinexpertise was ook een belangrijke reden om te investeren in StoryChief."

Vorig jaar heeft StoryChief een pre-seed investering opgehaald van een consortium van Belfius Bank, PMV en privé-investeerders Willem Delbare (ex-CTO van Teamleader) en Pieter Casneuf (ex-CEO van Adam Software).

www.storychief.io
www.peak.capital

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.