Marketing Report
Sunweb Group kiest Dept

Sunweb Group kiest Dept

Sunweb Group heeft digital agency Dept gekozen om het bedrijf te begeleiden op het vlak van media, technologie en data op strategisch en operationeel niveau. Het gaat daarbij om de zes vakantiemerken die onder Sunweb Group vallen. Dept is gekozen na een pitch die in augustus 2021 was uitgezet. De samenwerking is voor onbepeaalde tijd medio oktober 2021 gestart. 

Sunweb Group wil marktleider worden als digitale aanbieder van vakanties te worden in Europa. Om de vooropgestelde groei targets te behalen, is een efficiënte, effectieve én schaalbare marketingmachine nodig. Dept heeft met stakeholders een digital-first (media)strategie gecreëerd die Sunweb Group gaat helpen de doelstellingen te bereiken. 

Joost Kaart, Head of Online Marketing Innovation bij Sunweb Group: "Door een datagedreven marketing set-up te creëren, kunnen we onze marketingstrategie nog slimmer maken. Daarbij zullen we de klant zoveel mogelijk centraal stellen. Met Dept aan boord zijn we ervan overtuigd dat we onze ambitie om de Leading Digital Holiday Expert te worden kunnen realiseren."

Koen de Jong, accountmanager bij Dept: "Het goed integreren en schaalbaar opzetten van de verschillende merken van Sunweb Group is voor ons een mooie, maar vooral ook leuke, uitdaging. Dit is waar data, technologie en creativiteit écht samenkomen om efficiëntie en schaal te realiseren.”

www.deptagency.com
www.subweb.nl


Abonneer je op onze nieuwsbrief