Marketing Report
SuperRebel ontwikkelt campagne Act Before You Get Hacked ATTIC nieuws

SuperRebel ontwikkelt campagne Act Before You Get Hacked ATTIC

SuperRebel ontwikkelde in opdracht van Zolder de positionering en het campagneconcept voor ATTIC, een praktische tool die werken met cloud gebaseerde programma's zoals Microsoft365 veiliger maakt.

Iedere ondernemer weet ondertussen dat online veiligheid niet gaat over het voorkomen van cyber criminaliteit door de inzet van anti spyware of het sluiten van poorten. Belangrijk is dat ondernemers zich ervan bewust zijn dat we werken en leven in een digitale wereld waarin we cybercriminelen onbewust kansen en mogelijkheden geven om in te breken.

Fix your digital security

Om op impactvolle wijze te vertellen dat de app ATTIC ondernemers hierbij helpt ontwikkelde SuperRebel het campagnethema ACT. BEFORE YOU GET HACKED. En – in samenwerking met Animate The World – een voor zich sprekende animatie. 

In combinatie met de activerende pay off – fix your digital security – roept ATTIC ondernemers op om zorgeloos de mogelijkheden en kansen van online werken te ontdekken. Bereikbaarheid op afstand, werken in de cloud, openstaan voor digitale kansen? Maak je geen zorgen. 

De campagne is online van start gegaan. Maar ook offline vertelt de animatie dat je als ondernemer online veiligheid zelf in handen hebt. Nieuwsgierig geworden? Bezoek Zolder dan op 3 of 4 november op de beurs TBX event in de Jaarbeurs in Utrecht.

www.superrebel.com

www.zolder.io

Abonneer je op onze nieuwsbrief.