Marketing Report
Superdry is Official Supporter Invictus Games Den Haag 2020

Superdry is Official Supporter Invictus Games Den Haag 2020

Kledingmerk Superdry is aangekondigd als een Official Supporter van de Invictus Games Den Haag 2020, presented by Jaguar Land Rover. Superdry verlengt ook de samenwerking met de Invictus Games Foundation.

In 2018 was Superdry de officiële kledingleverancier voor de Invictus Games Foundation en het Invictus UK-team, dat deelnam aan de Invictus Games Sydney 2018. Als een Official Supporter van de Games in Den Haag in 2020, zullen crew, officials, vrijwilligers en deelnemers een Superdry-kledingpakket krijgen. De Games worden van 9 tot en met 16 mei 2020 gehouden in Den Haag.

Phil Dickinson, Superdry Creative Director: “De Invictus Games is het meest inspirerende en motiverende evenement in de wereld van sport. Om te werken aan dit project is een hoogtepunt van mijn persoonlijke carrière en een beslissend moment voor Superdry Sport.”

Generaal b.d. Mart de Kruif, voorzitter van de Invictus Games Den Haag 2020: “Dit partnerschap stelt ons in staat te zorgen voor kleding van hoge kwaliteit en een professionele verschijning van onze medewerkers, officials, vrijwilligers en familie en vrienden tijdens de Games. Hierdoor zullen niet alleen bezoekers makkelijker de juiste mensen weten te vinden, maar is het ook een blijk van waardering naar iedereen die zich zo hard inzet voor deze Games.”

Dominic Reid, CEO van de Invictus Games Foundation: “Ons partnerschap zal helpen om onze internationale activiteiten namens fysiek en/of mentaal gewonde militairen voort te zetten, en daarnaast ons team goed uit te rusten met passende kleding voor het werk dat gedaan moet worden.”

Foto: Getty Images

www.superdry.nl
www.invictusgames2020.com

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.