Marketing Report
Suzanne Laan als Vice-President People aan de slag bij StuDocu nieuws

Suzanne Laan als Vice-President People aan de slag bij StuDocu

Suzanne Laan start als VP People bij StuDocu, in Nederland bekend onder de naam Studeersnel.nl. Ze gaat het People-team leiden en uitbreiden. Dit team is verantwoordelijk voor het werven, onboarden, ontwikkelen en behouden van (tech)talent dat nodig is om de groeiambitie van het bedrijf waar te maken.

Hiervoor werkte ze in vergelijkbare functies bij bekende merken als Parkmobile, Boomerang en Otrium.

Suzanne Laan: “Als VP People ben ik ook verantwoordelijk voor employer branding en het behoud en versterken van de bedrijfscultuur. In een groeiend internationaal team is het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt en kan floreren. Alleen zo kunnen we het StuDocu-team in zijn geheel naar een nog hoger niveau tillen.”

Marnix Broer, CEO van StuDocu: “Met de snelheid waarmee ons team groeit en de ambities die we hebben, is een rol als VP People onmisbaar. Ze biedt haar team een professionele en sterke basis. Dit, in combinatie met haar ervaring in het exponentieel uitbreiden van teams binnen tech scale-ups, maakt Suzanne de perfecte aanwinst voor ons People team.”

StuDocu ontving vorig jaar een investering van 50 miljoen dollar om versneld invulling te geven aan de wereldwijde uitrol van het EdTech-platform.

www.studeersnel.nl

www.studocu.com

www.countercontent.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.