Swinkels Family Brewers kiest voor mediabureau ZIGT

Swinkels Family Brewers kiest voor mediabureau ZIGT

17-09-2020 16:00:00 | Door: David de Jong | hits: 1498 | Tags:

Swinkels Family Brewers, bekend van onder meer de merken Bavaria, Palm en Swinckels’, heeft na een uitgebreid en intensief pitchtraject waaraan zes verschillende mediabureaus deelnamen, ZIGT gekozen als haar nieuwe mediabureau voor alle on- en offline mediavraagstukken. ZIGT gaat zich vanaf 1 januari 2021 bezighouden met de marketing-, campagne- en mediastrategieën van de biermerken in Nederland.

John Mouthaan, Global Online Manager Swinkels Family Brewers: "Doorslaggevend in de keuze voor ZIGT was de zeer sterke, op data en inzichten gebaseerde strategie. Bovendien hanteert ZIGT transparante en daarmee ook voordelige mediatarieven waarmee we nog meer uit onze budgetten halen. Los van de inhoud was er vanaf de eerste kennismaking ook een goede klik met het team. De werkwijze en visie van ZIGT sluit goed bij ons aan, waardoor we elkaar versterken en verder kunnen komen."

Rogier Bruggeman, directeur van ZIGT: "We zijn enorm trots dat we als business partner van Swinkels Family Brewers mogen bijdragen aan de verdere groei van schitterende merken als Bavaria, Cornet, Rodenbach en Swinckels’ in Nederland. Tijdens de intensieve pitch voelden we al heel snel de overeenkomsten in DNA tussen Swinkels Family Brewers en ZIGT. We delen de passie voor merken, samen met alle business partners voor het maximale resultaat willen gaan en het sterke nationale, lokale profiel. De komende tijd gaan we werken aan goede data gedreven strategische kaders voor de merken, alsmede het juist inrichten van tooling en dashboarding en vanaf 2021 zullen we ook de volledige uitrol van alle media-adviezen voor onze rekening nemen."

www.zigt.nlMeld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatieMeld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.