Marketing Report
T-Mobile Ondernemen start met campagne Back in Business

T-Mobile Ondernemen start met campagne Back in Business

T-Mobile Ondernemen is een landelijke campagne gestart onder de naam Back in Business. Hierin spelen bestaande klanten de hoofdrol. Omdat veel kleine ondernemers hard getroffen worden door de coronacrisis, stelt T-Mobile Ondernemen haar reclamebudget en advertentieruimte beschikbaar voor klanten die steun kunnen gebruiken.

T-Mobile Ondernemen biedt ZZP’ers en kleinzakelijke ondernemers in Nederland de kans om de hoofdrol te spelen in een co-creatie-campagne. Zo kunnen ondernemers de heropening van hun restaurant, café, winkel, bakkerij of schoonheidssalon lokaal, kosteloos promoten met een on- en offline reclamecampagne. Van display-advertenties op websites tot out-of-home advertising, in bijvoorbeeld bushokjes.

In de pilot-video van deze campagne, die ontwikkeld is door YUNE en beschikbaar is gekomen via diverse kanalen van T-Mobile Ondernemen, is Steven Macleod te zien. Steven Macleod is eigenaar van restaurant Alba aan de Wibautstraat in Amsterdam en klant van T-Mobile Ondernemen. Twee jaar geleden gaf hij zijn kantoorbaan op voor een nieuw avontuur en opende hij zijn eigen restaurant. Begin februari 2020 opende hij de deuren van restaurant Alba en dat bleek een succes. Maar na een paar weken kon hij door de coronacrisis zijn deuren alweer sluiten.

Steven Macleod beschrijft op zijn Instagram-account hoe het virus hem als ondernemer getroffen heeft en doet hij een oproep voor een financieel steuntje in de rug. Die steun krijgt hij ook van T-Mobile Ondernemen: samen creëerden zij een campagne voor restaurant Alba, zonder kosten voor Steven maar mét een groot bereik.

 

Naast de pilot-video waarin de campagne bekend gemaakt wordt, ontvangen klanten van T-Mobile Ondernemen een e-mail met daarin een link naar de aanmeldpagina voor een hoofdrol in de nieuwe Back in Business-campagne.

credits:

Bureau: Yune | Verantwoordelijk bij klant: Nicolette Kloesmeijer, Wouter de Kleyn & Daan Mourik | Creatie: Tibor van Ginkel & Isabel Zoeteweij | Account: Thijs Jaski & Arlette Haak | Regie: Ted Alkemade | D.O.P: Bob Alkemade | Licht: Bas Bakhuis | Productie: Marlon van der Strigt | Audio: Freek Vrijhof | Grading: Rik Mahieu

www.t-mobile.nl
www.yune.nl


 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.