Marketing Report
TBWA Nederland benoemt Marc van Eck tot Chief Growth Officer nieuws

TBWA Nederland benoemt Marc van Eck tot Chief Growth Officer

Marc van Eck, oprichter en partner van New Growth Strategies, is per 1 februari benoemd tot Chief Growth Officer van TBWA Nederland. In deze rol zal hij zich primair bezighouden met het helpen van klanten van TBWA Nederland om hun commerciële doelen te (her)definiëren en realiseren.

Marc van Eck blijft bovendien betrokken bij New Growth Strategies, het strategisch en marketingadviesbureau dat klanten helpt bij het veroveren en implementeren van een unieke en authentieke positie in de markt met het merk als kompas.

Rik Ledder, CEO van TBWA Nederland: “We werken nu een aantal jaar samen met Marc en zijn daar enorm enthousiast over. We spelen al langer met de gedachte hoe we Marcs toegevoegde waarde nog beter kunnen aanwenden voor onze hele organisatie. Met een rol van Marc in heel TBWA Nederland denken we dat te kunnen realiseren. Daarnaast is de dagelijkse leiding van New Growth Strategies in goede handen van medeoprichter en Managing Partner Joost van Gelder. Randy van Essen, voormalig CMO van O’Neill en VP Brand & Communications van T-Mobile zal de branding tak van New Growth Strategies gaan leiden. Inmiddels een jaar aan boord is dit met Randy in goede handen.”

TBWA Nederland is een groep van marketing-, communicatie- en creatieve bureaus waaronder TBWA\NEBOKO, TBWA\X, VIDIBOKO, ARA Rotterdam, ARA Eindhoven, JUMP! Retail en New Growth Strategies.

www.tbwa.nl

 

 

 

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief