TUI organiseert Fair Friday op Black Friday

TUI organiseert Fair Friday op Black Friday

TUI organiseert Fair Friday op Black Friday.TUI wil daarmee de focus leggen op duurzamere vakanties met oog voor de toekomst. TUI wil daarmee benadrukken dat ook toekomstige generaties moeten kunnen blijven genieten van mooie reizen. Daarom wil TUI dat we met elkaar iets zuiniger zijn op de wereld en dus ook iets bewuster op vakantie gaan.

Tijdens het weekend van Black Friday zet TUI daarom alleen Fair Travel vakanties met korting in de etalage. Fair Travel betekent bij TUI dat er aandacht wordt besteed aan de omgeving, de lokale bevolking en de energie-impact. Verblijf is in een hotel met een eco-label, er worden investeringen gedaan in de verduurzaming van mobiliteit en steun gegeven aan de lokale gemeenschap en economie. Inmiddels zijn er 800 hotels met het eco-label in het aanbod van TUI.

Ana Henriques, Manager Brand & Campaigns: "Wij lanceren Fair Friday omdat wij vinden dat je niet alleen moet praten over wat je wilt bijdragen aan een betere wereld, maar ook iets moet dóen. Zelfs als dat op korte termijn qua verkoop een beetje schuurt; we verkopen tenslotte ook geen vliegreizen meer naar Parijs, alleen nog auto- en treinreizen. Uiteindelijk winnen we er allemaal mee."

Een geboekte Fair Travel vakantie bij TUI is inclusief een bijdrage van 2 euro per persoon en TUI verdubbelt dit tot 4 euro per persoon voor TUI Care Foundation projecten. Daarmee wil TUI serieus en structureel investeren in een duurzame toekomst. Er worden projecten over de hele wereld uitgevoerd, ook tijdens de coronapandemie.

Inmiddels hebben meer  dan 100.000  Nederlanders een Fair Travel reis geboekt. Dit levert een groot bedrag op en het grootste gedeelte komt op dit moment ten goede aan TUI Care Foundation projecten, die bijdragen aan lokale gemeenschappen op de vakantiebestemmingen.

www.tui.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.