TV Academy zoekt aanstormend talent om te worden opgeleid door professionals

TV Academy zoekt aanstormend talent om te worden opgeleid door professionals

De TV Academy zoekt aanstormend talent om opgeleid te worden door professionals uit het vak! Ben jij de crossmediale contentmaker in spé die verhalen kan maken voor verschillende kanalen? De nieuwe camjo-topper die zelfstandig kan draaien en monteren, maar ook een goede redacteur is? Of de producer, regisseur, presentator of cameraman die zij zoeken?

TV Academy (TVA) is dé springplank voor jonge mediamakers. TVA biedt nieuw talent een podium en laat hen samenwerken met de top van de Nederlandse creatieve industrie. Zonder winstoogmerk werken betrokken partijen en personen mee aan een opleidingsvorm waarin passie en expertise voor het mediavak centraal staat.

TVA richt zich op alle disciplines van concept tot uitvoering. In het bijzonder zijn dat redactie, productie, presentatie, techniek en formatontwikkeling. Afgelopen jaren is TV Academy samenwerkingen aangegaan met onder andere Talpa en LINDA.tv om zo nieuw talent een podium te bieden.

Jonge Makers

Bij de toelating wordt gekeken naar creativiteit en vernieuwing. De TV Academy zoekt aanstormende makers die gepassioneerd al hun energie willen steken in het mediavak. Het traject vergt een houding van volledige toewijding en creativiteit. Aangenomen talent wordt persoonlijk begeleid door de coaches, en in de gaten gehouden door de personen en bedrijven uit het vakgebied. Hoewel de opleiding zich richt op mbo-, hbo-, en wo-studenten worden ook jongeren toegelaten die reeds stappen in het vak hebben gezet maar door willen groeien.

Het Traject

TV Academy stelt elk jaar een club samen van jonge creatieve mediamakers die acht maanden lang (september 2020 tot en met maart 2021) worden gecoacht door de beste mensen uit het mediavak. Van televisie tot documentaire en van film tot online. In deze periode is er op dinsdag een lesdag op aanvulling van je stage, werk, of als start van een carrière in het mediavak. Daarnaast ben je gemiddeld één dag per week bezig met opdrachten ter verdieping.

Heb je nog vragen? Mail dan naar Kiek Oudelaar (projectleider): kiek@tvacademy.nl of solliciteer hier

www.tvacademy.nl

talpanetwork.com

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.