Team5pm verzorgt lancering en optimalisatie documentaire Eating Our Way To Extinction

Team5pm verzorgt lancering en optimalisatie documentaire Eating Our Way To Extinction

De documentaire Eating Our Way To Extinction, mede-geproduceerd en ingesproken door actrice Kate Winslet, is vanaf nu te zien op YouTube. De documentaire, die in 2021 betaald te zien was op Amazon Prime, Apple TV en VUDU, is nu ook door YouTube-agency Team5pm gelanceerd op YouTube. Eating Our Way To Extinction zoomt in op hoe de hedendaagse eetpatronen de toekomst van onze planeet beïnvloeden. 

Gerard Wedderburn-Bisshop, voormalig hoofdonderzoeker Queensland Government: "Wetenschappers hebben voorspeld dat het verlies aan dier- en plantensoorten in iets meer dan twee decennia zo groot gaat zijn dat we ons niet meer kunnen herstellen. De aarde zal hierdoor lijden aan een ecologische crisis. Het meest ingrijpende wat jij en ik kunnen doen om dit te stoppen, is ons voedingspatroon veranderen."

Over Eating Our Way to Extinction

Eating our Way to Extinction is een documentaire, die het publiek meeneemt op een filmische reis rond de wereld. Van de diepten van het Amazonewoud en de bergen van Taiwan tot aan de woestijn van Mongolië, de Dust Bowl in de VS, de Noorse Fjorden en de Schotse kusten. Het verhaal wordt verteld aan de hand van getuigenissen van bekende experts en inheemse volkeren, die het meest te maken hebben met de veranderingen van onze planeet. Bovendien komen wetenschappers aan het woord, zoals onder andere Dr. Sylvia Earle (voormalig hoofdwetenschapper van NOAA en ontdekkingsreiziger) en Prof. Olivier de Schutter (voormalig speciaal rapporteur van de Verenigde Naties). Volgens medeproducer Mark Galvin is het een film voor iedereen die geïnteresseerd is in de toekomst van onze planeet en beter wil begrijpen wat de echte kosten zijn van ons eetpatroon.

Bijdrage Team5pm

Om awareness op YouTube te garanderen, is YouTube Agency Team5pm door de productie gevraagd de lancering te verzorgen: van optimalisatie voor het YouTube-algoritme tot aan organische en paid-distributie. Om het bereik en de impact van de campagne te maximaliseren, is de YouTube-agency verantwoordelijk voor actief YouTube-channel management en het creëren van een bijbehorende contentstrategie, gebaseerd op data. 


www.team5pm.com 

www.eating2extinction.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.