Marketing Report
TeamNL slaapt tijdens de Olympische Spelen in Beijing voor de achtste keer op M line matrassen nieuws

TeamNL slaapt tijdens de Olympische Spelen in Beijing voor de achtste keer op M line matrassen

De sporters van TeamNL slapen tijdens de Olympische en Paralympische Winterspelen in Beijing op matrassen van M line-matrassen, Official Supplier van TeamNL.

M line is sinds de oprichting in 2001 onlosmakelijk verbonden met topsport. M line voorziet NOS*NSF al sinds 2008 van producten, en de nieuwste technieken en adviezen op het gebied van slaap. Het matrasmerk is daarnaast ook Official Sleep Supplier van Jumbo-Visma, Ajax en de KNVB.

Carl Verheijen, chef de mission van TeamNL deze Winterspelen: “Sporters werken vier of soms wel acht jaar toe naar dit ene moment. Hier in Beijing willen ze pieken. Bij NOC*NSF is ons er alles aan gelegen om hen optimaal te  ondersteunen door er onder andere voor te zorgen dat alle randvoorwaarden kloppen. De producten, kennis en expertise van M line zorgen ervoor dat we op het gebied van rust het  maximale eruit halen.”

Pieter-Bas Stehmann, algemeen directeur van M line: “Veel sporters uit de Olympische en Paralympische ploeg slapen thuis al op een M line matras. Maar op het moment dat het er echt om gaat, namelijk op het hoogste podium in de sportwereld, is een vertrouwd matras essentieel om het maximale uit je rustmomenten te kunnen halen. We zijn er trots op  dat we de hele ploeg van TeamNL hierbij mogen ondersteunen en kijken uit naar de ongetwijfeld geweldige prestaties van deze equipe.”

www.mline.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.