Teisseire schakelt Het PR Bureau in voor pr en communicatie

Teisseire schakelt Het PR Bureau in voor pr en communicatie

Teisseire heeft HPB (Het PR Bureau) na een pitchtraject uitgekozen als partner voor haar pr- activiteiten en communicatie. Het siroopmerk valt onder Britvic.

HPB gaat voor het hoofdkantoor in Nederland aan de slag. De samenwerking focust zich op pr, influencersamenwerkingen en content. HPB start met de introductie van twee nieuwe siroop-smaken: Mojito en Pina Colada.

Martijn Rikken, Head of the Benelux bij Britvic: “Op dit moment brengen mensen meer tijd thuis door, dat zien we terug in de siroopverkoop van de afgelopen maanden. Dat veel mensen ook deze zomer in eigen land blijven, biedt ons een goed haakje om de twee nieuwe smaken te introduceren, waar mensen thuis van kunnen genieten. Na een succesvolle pitch waarin HPB ons heeft verrast met een creatieve en pragmatische aanpak, hebben we in HPB een partij gevonden die ons perfect kan ondersteunen. Wij zijn daarom verheugd om opnieuw de handen ineen te slaan.”

Toon van Loock, partner en Managing Director bij HPB: “Het is fantastisch om opnieuw voor Teisseire te mogen werken. Het merk blijft zich ontwikkelen en haar smaken uitbreiden. Met hun gewaagde innovatieve en verfijnde smaken blijven ze de consument verrassen. Wij kijken er naar uit om hen te ondersteunen hun boodschap over de bühne te brengen, en om zo het Franse vleugje flair naar Nederland te halen.”

www.hpbagency.com
www.hetprbureau.nl
www.britvic.com
www.teisseire.com

 

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.