The Data Agency neemt Global Group over

The Data Agency neemt Global Group over

The Data Agency neemt het B2C marketingonderdeel van Dun & Bradstreet in Duitsland over. Met deze overname herstelt The Data Agency de naam Global Group. Global Group biedt oplossingen voor analyse, hosting services, KYC (Know Your Customer) en marketing.

De wereld van data verandert voortdurend. Elke organisatie wordt geconfronteerd met continue digitalisering en veranderingen in de regelgeving. 

Frank de Beun, Chief Executive Officer bij The Data Agency: "Onze groep en oplossingen zijn in de loop van de tijd geëvolueerd en gegroeid. In het begin richtten we ons op datadiensten voor direct mail, nu ondersteunen we onze klanten bij het maximaliseren van het rendement en het minimaliseren van risico's als het gaat om first-party klantdata. De huidige producten en diensten van Global Group sluiten perfect aan bij The Data Agency. Ik ben erg trots dat beide bedrijven de handen ineen slaan."

Ronald Langendoen, Chief Innovation Officer bij The Data Agency: "We kijken ernaar uit om onze klanten nog beter te ondersteunen, onze huidige strategische partnerschappen met bijvoorbeeld Google en Infosum in Europa uit te breiden en nieuwe datatechnologie-oplossingen aan te bieden aan de klanten van Dun & Bradstreet's B2C Marketing Division. We zien enorm veel mogelijkheden om verder te groeien in de Duitse markt."

Dirk Radetzki, Chief Regional Officer Central Dun & Bradstreet Central Europe: “We zijn blij een overname-partner te hebben gevonden voor onze B2C-business. Een organisatie met ambitieuze strategische doelen die perfect passen bij deze business. Wij geloven dat The Data Agency de ideale thuishaven is voor Global Group en op die manier samen ambities van klanten kan gaan waarmaken.”

Het team in Duitsland zal worden aangestuurd door de huidige algemeen directeur Klaus Werry. Alle medewerkers van The Data Agency, vanaf vandaag ook die van Global Group, kunnen vanuit huis werken of vanuit een van de kantoren in Arnhem, Brussel, Utrecht en Darmstadt.

Foto: Etienne Mandos

www.global-group.de

www.thedataagency.nl/nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.