Marketing Report
The Golden Age Of Content Marketing nieuws

The Golden Age Of Content Marketing

Het zijn gouden tijden voor contentmarketing. De coronatijd heeft er tegelijkertijd voor gezorgd dat contentmarketing nóg meer de wind de zeilen heeft gekregen én dat er een tijdlang geen mogelijkheid was om het vak te vieren. En er valt nogal wat te vieren!

De contentmarketing bureaus van Nederland zijn sinds 2012 verenigd in het snel groeiende Platform Content Marketing, al jarenlang de drijvende kracht achter de vakprijs voor contentmarketing in Nederland.

Na twee jaar zonder awards, komen de bureaus van Platform Content Marketing weer in actie met een nieuw initiatief: Content Marketing | The Awards. Het is een aangescherpte competitie die deelnemers het hele jaar door een podium biedt.

De grootste contentmarketing bureaus van Nederland hebben zich als partner aan deze prijs verbonden – meer partners zijn welkom! De Belgische contentmarketing bureaus - verenigd in Custo - hebben zich inmiddels bij Content Marketing | The Awards aangesloten.

De organisatie van Content Marketing | The Awards is in handen van Peter Wybenga, Bas Vlugt en Eric-Jan Vis van Media Meetings. Marketing Report is mediapartner.

In de jury, onder voorzitterschap van Ramona Chang, tref je een aantal van de beste mensen in ons vakgebied.

De inschrijving voor Content Marketing | The Awards is geopend. Op www.cmta.nl staat in welke categorieën cases kunnen worden ingestuurd voor awards en medals.

Inzenden kan hier

Als inzender kun je ervoor kiezen om de case – zonder meerkosten – te publiceren op de platformen van Marketing Report.

Leden van Platform Content Marketing krijgen een aantrekkelijke korting, dus mocht jouw bureau nog niet lid zijn, is aansluiten zeker de moeite waard!

5 september is de laatste dag dat je cases kunt insturen.

De feestelijke uitreiking van Content Marketing | The Awards vindt plaats op 1 november.

De inzendingen stromen inmiddels binnen en we kijken uit naar meer!

www.cmta.nl


Word lid van onze LinkedIn groep The Golden Age of Content Marketing | Benelux


Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.