Marketing Report
The Last Minute Club gelanceerd

The Last Minute Club gelanceerd

Steeds meer creatieven en specialisten op het gebied van marketing en communicatie zijn door de snelle veranderingen in de bureauwereld en in het vakgebied voor zichzelf begonnen. Er is een heel leger aan zelfstandig werkende art-directors, copywriters, designers, et cetera die in deze uiterst competitieve markt naast hun expertise nu ook hun ondernemerskwaliteiten moeten aanspreken en dat is vaak niet voor iedereen weggelegd. Je aansluiten bij een netwerk kan je helpen bij de dingen die jou minder aanspreken. Zoals bij het recent gelanceerde The Last Minute Club. 

The Last Minute Club is een netwerkclub waar je als opdrachtgever 24/7 terecht kunt. Een club waar de leden bereid zijn af en toe hun weekenden op te geven voor een uitdagende spoedklus.

Realtime en responsive

In het huidige digitale tijdperk worstelen veel organisaties met de snelheid van veranderingen en met name op het gebied van marketing en communicatie moeten bedrijven soms adequaat reageren. Daarvoor kun je bij The Last Minute Club terecht. De club wil creativiteit sneller en verrassender organiseren. Plaatsonafhankelijk en zoveel mogelijk gebruik maken van alle beschikbare (online) tools om snel en efficiënt te kunnen werken.

Verrassende teams per opdracht

The Last Minute Club is een professionele club met ervaren mensen, niet bang voor een uitdaging. Iedere opdracht wordt bekeken op haalbaarheid; als we ja zeggen tegen een opdracht, weten we zeker dat het voor de opdrachtgever gerealiseerd kan worden. Belangrijkste bij The Last Minute Club is dat bij iedere opdracht een team wordt samengesteld van creatieven en specialisten met de juiste mindset en know-how van zaken als growthhacking, realtime marketing en hybrid branding.

 

Wat voor wie?

The Last Minute Club is geïnitieerd voor startups en het MKB, maar ook voor de grote merken. The Last Minute Club is een dynamische groep mensen met verschillende achtergronden en drijfveren en ervaring met de genoemde doelgroepen. Het onderscheidend vermogen zit bij ons in het zorgvuldig maar snel samenstellen van het team per opdracht waarbij de opdrachtgever deel van uit maakt. 

www.thelastminuteclub.nl


Meld je hier aan voor de Marketing Report nieuwsbriefAbonneer je op onze nieuwsbrief