Marketing Report
The Others ontwikkelt merkidentiteit BPI nieuws

The Others ontwikkelt merkidentiteit BPI

Ontwikkelaar van veiligheids- en identificatie-oplossingen BDI was toe aan een andere merkidentiteit en schakelde daarvoor The Others in. Het bureau vertaalde de boodschap en identiteit van het bedrijf naar alle media en middelen, om BPI te positioneren als de slimme denkers met oog voor veiligheid en welzijn. Van al hun gebruikers.

De specialisten van BPI zoeken continu naar de scherpste antwoorden op vraagstukken in de wereld van Identification en Safety Solutions. Met baanbrekende betere, geavanceerde en praktische oplossingen in een wereld die snel verandert. Dit doet BPI solution-oriented en human-centered. En precies deze combinatie hebben we samengebracht in een nieuwe identiteit.

Een grafische, abstracte vertaling van vingerafdrukken geeft de BPI-identiteit een human touch en brengt identificatie letterlijk in beeld.  

Van identiteit tot website, van whitepaper tot proposals en van graphics tot beeldbank. Alles in lijn met de guidelines om tot een eenduidig beeld te komen met meer kwaliteit en uitstraling.

www.the-others.eu

www.bpiservices.eu

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.