Marketing Report
The Social Handshake lanceert onlineplatform Loongift

The Social Handshake lanceert onlineplatform Loongift

The Social Handshake komt met het initiatief LoonGift. Dit is een onlineplatform voor werkgevers en werknemers, waarmee werknemers een maandelijkse gift direct vanuit het salaris aan goede doelen kunnen doen.

Het is een moderne manier om makkelijk en veilig te geven, vooral in deze tijd met de grote terugloop van collectes door corona. Bovendien kunnen gebruikers belastingvoordeel krijgen. Zo kost het bijvoorbeeld 16 euro om 26 euro te geven. Voor de bouw van het platform sloeg The Social Handshake de handen ineen met Incentro, die het meteen ook als eerste grote gebruiker aan haar 360 medewerkers aanbiedt.

Partners

Het platform van LoonGift is in korte tijd ontwikkeld door Incentro. PwC, De Bauw Blackstone Westbroek en Loyens & Loeff hebben ook bijgedragen om het juridisch mogelijk te maken en er is een overeenkomst gesloten met de Belastingdienst. Werkgevers kunnen zich aanmelden via Loongift.nl.

Dashboard

De volledige gift gaat direct naar het goede doel. Daarnaast krijgen werkgevers door een overzichtelijk dashboard inzicht in wat hun medewerkers écht belangrijk vinden. Door middel van gekleurde iconen kan de werkgever inzien wat de handshake is van een werknemer en welke goede doelen medewerkers met elkaar delen.

Sandra van Beest, Founder & Managing Director LoonGift: “Toen ik in het bedrijfsleven werkte, wilde ik zelf ook méér goed doen, maar door de drukte kwam het er niet van. Dat zag ik ook om mij heen. Veel mensen met goede intenties, waar niet altijd evenveel van terecht komt. Daarom heb ik mij tot doel gesteld om goed doen makkelijker te maken. Zo is LoonGift ontstaan.”

Sander Korf, directeur Incentro: “LoonGift is bij uitstek een manier voor organisaties, groot of klein, om het makkelijk te maken voor werknemers om hun handshake met de wereld te verbeteren, door doelen te steunen die passen bij hem/haar als persoon. Op die manier zetten wij vanuit Incentro weer een stap richting een betere wereld.”

www.loongift.nl
www.incentro.com

 

Abonneer je op onze nieuwsbrief